Om os

Markedsføring behøver ikke være dyrt, det skal bare være intelligent

Din eksterne marketingafdeling

Det er rigtig rart at have sin egen marketingafdeling, for så har man altid kreative folk lige ved hånden. Men hvis du ikke har behov for en marketingafdeling på fuld tid, så kan du eksempelvis benytte dig af House of Marketing. Her betaler du kun for de ydelser du har brug for, og det er lige så fleksibelt som at have sin egen marketingafdeling. Vi er kun et opkald eller en e-mail væk.

Vores vigtigste succesparametre er fleksibilitet, tilgængelighed og hurtig levering, for kun ved at opfylde de kriterier er vi til oprigtig gavn for dig og dit team. Fordi vi har et godt team og trofaste samarbejdspartnere, har vi mulighed for reagere prompte, og levere hurtigt til en fornuftig pris.

Et passioneret team

House of Marketing teamet består udelukkende af marketingfolk, som brænder for det, de laver og gør det, fordi de ikke kan lade være. Uanset om du køber grafisk design, webudvikling, tryksager eller andre ydelser hos os, kan du være sikker på, at der har været fageksperter ind over. Det er vores garanti for god kvalitet, og det er sådan, vi synes, det er sjovest at arbejde.

House of Marketing har et fast samarbejde med en række leverandører og freelancere, som alle er vilde med lige netop det de laver. Hver og en er de håndplukket ud fra kriterierne om at levere god kvalitet og sætte kundens ønsker først. Vi er altid tilgængelige, så vores kunder kan få hurtig hjælp, uanset opgavens omfang.

Gode råd er gratis

Hos House of Marketing arbejder vi med et princip om, at gode råd er gratis. De fleste beslutningstagere kender til at være i tvivl, når marketingbudgettet skal fordeles. Og hvad med de impulsive ideer, man kan få i løbet af en dag. Vores motto er, at marketing ikke behøver være dyrt, det skal bare være intelligent, og det er rart at have et entusiastisk marketingteam i ryggen, når man får en ny ide.

Vi er til rådighed, når du vil afprøve nyde metoder, evaluere på tidligere aktiviteter eller blot teste nye ideer. Vi stiller en masse spørgsmål og hjælper vi til at tænke alle detaljerne ind fra starten, så du får det bedste udbytte af den tid og de penge, du investerer. Det synes vi giver det sjoveste og mest dynamiske samarbejde.

Mød en del af teamet her

Dette er blot nogle af de dygtige folk, som er ind over, når du køber marketingydelser her hos os

Agate Jul Jensen

Marketingkonsulent og indehaver

Phone_white  +45 28 43 11 44
Mail_white  agate@houseofmarketing.dk

Facebook_icon   LinkedIn_icon   Instagram_icon   Skype_icon

 

Dorthe Kornerup

Grafiker

Phone_white  +45 26 71 79 91
Mail_white  dorthe@houseofmarketing.dk

Facebook_icon   LinkedIn_icon   Instagram_icon   Skype_icon

 

Ina Carmes Rigenstrup

Webudvikler & Cand.it

Phone_white  +45 22 50 88 75
Mail_white  ina@houseofmarketing.dk

Facebook_icon   LinkedIn_icon   Instagram_icon   Skype_icon

 

Sig hej til vores glade kunder

Quote

Vi har samarbejdet med House of Marketing siden 2015. Sammen har vi gennemført spændende og kreative opgaver, som for branchen er særlig – med ekstraordinært udtryk.

Vi har lavet interne film omkring det at udvise god kundeservice. Og samarbejdet har været uundværligt i forhold til opstarten på de sociale medier, hvor vi for nuværende er rigtig godt forankret og særligt har succes med vores rekrutteringsarbejde.

Vi ser frem til endnu flere opgaver med House of Marketing, som altid har en god ide og gerne udfordrer os i arbejdet.

Anders Spiegelhauer

Sektionschef VVS, Finn L. & Davidsen A/S

Quote

I forbindelse med opstart af egen virksomhed har jeg brugt House of Marketing til komplet opbygning. Dette lige fra logo, hjemmeside, intranet, julekort mm.

Især mit logo har jeg fået mange positive tilbagemeldinger på.

Derudover dejligt at have en handlekraftig samarbejdspartner, som er kreativ og hurtigt vender tilbage med opfølgning.

Jeg kan varmt anbefale Agate til andre i lignende situationer, hvor man ofte har mange andre ting at skulle have styr på.

Morten Brudlykke

Indehaver, Brudlykke A/S