Den gode historie

 

Gode historier fortjener at blive fortalt. Og heldigvis er verden fuld af mennesker og ildsjæle med spændende historier, der bare venter på, at nogen bringer dem ud i dagens lys.

På denne blog kan du læse nogle af de gode historier, som vi opsnuser, når vi taler med mennesker rundt omkring.

 

Køge Maritime Modelbyggerlaug

På havnen i Køge bliver der skabt historie. Eller rettere sagt, der bliver genskabt historie. På værkstedet i Køge Maritime Modelbyggerlaug, bygges der nemlig krigsskibe som dem, der var med i slagene ved Køge Bugt. Her mærker man tydeligt historiens vingesus, som...

læs mere

Vin og vinyl hos Candy Records

I Køge har vi en vinyl-professor. Det kalder Jan Mellin i hvert fald sig selv, da vi besøger ham i hans lille lyserøde butik i Vestergade, hvorfra han sælger og fortæller historier om vin og vinyl. Det lyder som en helt skør kombination - og det er det også. Men når...

læs mere

Lad os formidle din historie

 

Vi kan også fortælle din historie i tekst og billeder. Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, gemmer der sig helt sikkert masser af historie, som bare venter på at blive skrevet.

Den gode historie kan være en kundecase, en personfortælling, en virksomhedsprofil eller noget helt andet.

Historierne kan bruges på din hjemmeside, på de sociale medier eller i relevante trykte materialer. Den gode historie er et led i din branding og en del af din samlede markedsføring.

 

 

Kontakt os