Tekstforfatter

Tekstforfatter opgaver er vildt berigende! Alle virksomheder har spændende historier at fortælle. Men ofte kan det være svært selv at spotte dem. Her hjælper vi og altid til stor glæde.

Vi fortæller din historie i den indpakning du har brug for. Dine historier kan f.eks. bruges som indhold på din hjemmeside, i nyhedsbreve, til blogindlæg eller som indhold på de sociale medier.

House of Marketing er din freelance tekstforfatter. Vi finder den rette vinkel på fortællingen, så den bliver mest muligt interessant for dine kunder.

Vi guider dig i forhold til brugen af historierne, så du får størst muligt udbytte dine tekster.

Kontakt os for en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Tekstforfatter til kundecases

Vi hjælper dig med at fortælle den gode historie om dine kunders oplevelse med din virksomhed og dine produkter. Her fokuserer vi på hvordan dine kunder oplever, at dit produkt skaber værdi og løser specifikke problemstillinger. Det bliver meget konkret og let forståeligt for andre hvad dit produkt og din virksomhed kan hjælpe andre med.

Kundecases skaber stor troværdighed omkring din virksomheds kompetencer og skaber tryghed hos kommende kunder, som kan se, at andre har haft succes med at handle med din virksomhed.

En kundecase indebærer typisk interview med en aktuel kunde og efterfølgende forfatning af kundecase i artikelform, og sammen finder vi ud af hvilke markedsføringskanaler casen skal udbredes på.

Se eksempel på en kundecase vi har skrevet for 360 Business Tool

Kontakt os i dag for tilbud på udarbejdelse af kundecases.

Tekstforfatter til pressemeddelelser

Få en professionel tekstforfatter til at formulere en skarp og aktuel pressemeddelelse, når der er spændende nyt i din virksomhed eller branche. Det kan være alt fra produktnyheder til nyansættelser eller måske et indlæg til en igangværende debat.

Du får hjælp til at vinkle din historie, så den bliver interessant for modtagerne og i bedste fald bliver bragt i et eller flere medier.

Kontakt os for tilbud på udarbejdelse af pressemeddelelser.

Tekstforfatter til sociale medier

Kundecases, produktnyheder eller noget helt andet kan præge din sociale medie profiler. Og det kan være en god ide at have en professionel tekstforfatter med på sidelinjen. Det skaber dynamik og variation i sproget, og du får et kreativt indspark til dit indhold. Således forbliver det aktuelt, varieret og ikke mindst har det rette glimt i øjet.

Content eller indhold til sociale medier kan være tekst, men det kan også være videoer, billeder og den rette kombination af det hele giver ofte det bedste resultat.

Vi kan hjælpe dig med at lægge en contentplan for dine profiler på de sociale medier. Så vil dit indhold være gennemtænkt og målrettet, og i tråd med de øvrige aktiviteter i din virksomhed og branche.

Kontakt os for tilbud på udarbejdelse af contentplan og indhold til dine sociale medier.

Korrekturlæsning

Heldigvis har vi masser af kunder, der selv holder af at skrive. Og det er godt, for det giver et vigtigt nærvær til historien.

Det kan være rart og ikke mindst fornuftigt at få teksten læst igennem af friske øjne. Vi gennemlæser, retter stave- og grammatikfejl. Og vi kommer gerne med et frisk input til din tekst, hvis vi får gode ideer undervejs.

Din tekst er din egen, men den er renset for fejl og gentagelser. Og vi tager samtidig stilling til, at indholdet giver mening og er forståeligt for modtageren.

Brug for en tekstforfatter? Skriv til os

Mangler du en fotograf?

Vi arbejder sammen med dygtige fotografer, når der skal tages professionelle billeder til din historie.

Se nogle af de fotos vi har taget for andre kunder.