Logodesign og grafisk designlinje

Logodesign er for mange lig med identiteten på deres virksomhed og deres brand. Og det er da også drønlækkert at have et flot logo og en skarp designlinje! Det er med til at sende et øjeblikkeligt signal om hvem din virksomhed er og skaber genkendelighed fra omverdenen.

Lad dit logo afspejle din virksomheds identitet og DNA, og brug det til at sætte tonen for hvem I kommunikerer med.

Det rette logo kan udtrykke langt mere end du lige tror, så det er ikke helt dumt at bruge lidt krudt på at få udarbejdet et godt logo.

Vores grafiske team er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at få designet et flot logo. Processen indebærer typisk et interview med din virksomhed, for det er vigtigt for os, at vi ved hvem I er og hvad I ønsker at signalere med jeres nye logo.

Logodesign til fast pris

Logodesign er en kreativ proces og det er ikke svært at forestille sig, hvordan den ene time nemt kan tage den næste og processen kan blive lang og dyr. Hos House of Marketing udarbejder vi dit logo til fast pris, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

Dit nye logo leveres i de nødvendige formater, så du kan bruge det til tryk, i filer og på websider og sociale medier.

Logodesign kr. 4.500,-

Alle priser er ekskl. moms.

 

Lad form og farver gå igen med designlinje

Sammen med dit logo kan udarbejdes en såkaldt designlinje. Den skal sikre, at dit logo bruges efter hensigten, så det vises korrekt og altid skaber den ønskede opmærksomhed omkring jeres brand.

Jo mere dit logo og dit designunivers eksponeres overfor potentielle kunder, jo større sandsynlighed er der for, at det netop er dig, kunderne tænker på næste gang, de har brug for netop dit produkt.

Vi hjælper dig logodesign og designlinje, og eksekverer implementeringen af dit design, så der bliver et ensartet grafisk udtryk i din kommunikation.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Logodesign
  • Designlinje og designguide
  • Visitkort, brochurer, flyers
  • Messematerialer, bannere, flag mm.
  • Implementering af dit design på webside, sociale medier og lign.
  • og meget meget mere!

Du ringer bare, så finder vi også på noget lækkert til dig!

Content til sociale medier? Vi hjælper dig med at fortælle den gode historie!

Klik her hvis du skal bruge hjælp til at fortælle den gode historie om din virksomhed til brug på f.eks. de sociale medier.

Eksempler på logodesigns

Logodesign? Skriv dine ønsker til os