Hjemmeside design

Hjemmeside design handler i første omgang om at give de besøgende på din side en fornemmelse af tryghed. Tryghed for, at du kan være den rette leverandør af netop den ydelse eller det produkt som du tilbyder.

For at skabe det rette udtryk, arbejder vi rigtig meget med billeder, grafik, farver og gode tekster. Vi hjælper med at besvare de spørgsmål dine kunder har, når de besøger din hjemmeside.

 

Hjemmeside med projektstyring

Lad os bare være ærlige. Det med at købe ny hjemmeside kan godt være et projekt man udskyder lidt. Vi oplever tit, at kunderne venter lidt, fordi det er et projekt, som kræver lidt tid og dedikation. Og fordi det er en proces fuld af ord, som kun fagnørder forstår.

Den del er vi helt bevidste om. Og vi er stolte af at kunne sige, at vi efterhånden har designet mange hjemmesider til mindst mulig gene for kundens dagligdag.

Vi laver en plan for udarbejdelse af hjemmesiden, inden vi går i gang, så alle ved de skal. Og vi står for at projektstyre det hele sikkert i land. Glæd dig! Det bliver rigtig sjovt!

 

Hjemmeside med fri support

Måske har du som mange andre et ønske om at kunne rette ting på din hjemmeside selv. Det kan være priser eller billeder. Eller måske skriver du blogindlæg som en del af din forretning.

Uanset så får du selv adgang til maskinrummet på din hjemmeside, og det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at blive inddraget i vedligeholdet af din hjemmeside.

Du kan selv rette i din hjemmeside. Og hvis du løber ind i spørgsmål, er vi altid klar ved telefonen til at hjælpe dig. Det er inkluderet i dit køb, at vi altid gerne vil hjælpe dig videre.

 

Hjemmeside uden abonnement

I dag kan du købe din hjemmeside på mange forskellige måder. Du kan f.eks. lease den eller købe den på abonnement. Men du kan også bare købe den, så du selv ejer siden. Det er sådan vi gør hos os, for det synes vi er mest fair.

Når du køber din hjemmeside hos os, er det op til dig, om vi også skal vedligeholde den.

 

Vi kan hjælpe med flere ting, når din side skal vedligeholdes:

Fordele ved at købe din hjemmeside hos os

Professionel projektstyring

Ingen dyre abonnementer

Fri support

 

Se et par eksempler på hjemmesider vi har lavet her

Ny hjemmeside? Skriv dine ønsker til os